Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;

Αυτή την Παρασκευή 18/12/09

η Κινηματογραφική Λέσχη του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου

στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;»

θα προβάλλει την ταινία:

«Η γη πριν αρχίσει ο χρόνος»

Ώρα προβολής 3:30 μ.μ.

Είσοδος δωρεάν

Περίληψη της ταινίας…

 

Πριν από πολλά χρόνια, στην εποχή των δεινοσαύρων, ένας μικρός δεινόσαυρος, ο Μικροπόδης, χάνει στο χωρισμό των Ηπείρων τη μητέρα του και ξεκινά μόνος του ένα μεγάλο ταξίδι για τη Μεγάλη Κοιλάδα όπου υπάρχει άφθονη τροφή και νερό.

Στην πορεία θα κάνει καινούργιους φίλους που θα τον ακολουθήσουν στο μακρινό αυτό ταξίδι. Έτσι λοιπόν, ο Μικροπόδης, ο Πετρής, η Ντάκι, ο Σπάικ και η Σέρα μπλέκουν σε διάφορες περιπέτειες και έρχονται αντιμέτωποι με πολλούς κινδύνους, ένας από τους οποίους είναι ένας τρομερός δεινόσαυρος, ο Μακρυδόντης.

Θα τα καταφέρει η θαρραλέα παρέα να φτάσει στη Μεγάλη Κοιλάδα; Υπάρχει άραγε αυτή;

 

Κριτική της ταινίας...

 

Πρόκειται για μια πανέμορφη ιστορία φιλίας, αγάπης και εμπιστοσύνης. Μας άρεσε πάρα πολύ η στενή σχέση των ηρώων της ταινίας και η βοήθεια που προσέφεραν ο ένας τον άλλον. Επίσης διασκεδάσαμε πολύ με τις περιπέτειες των μικρών ηρώων αλλά δεν ήταν λίγες και οι στιγμές που μας κράτησαν σε αγωνία. Γελάσαμε σε πολλά σημεία με τους μικρούς μας φίλους και χαιρόμασταν κάθε φορά που κατάφερναν να ξεπερνούν τις δυσκολίες. Στενοχωρηθήκαμε όμως αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ταινίας, όταν ο μικρός μας φίλος, ο Μικροπόδης έχασε τη μητέρα του.

Πιστεύουμε ότι η ταινία αυτή θα αρέσει σε όλους, επειδή οι ήρωες είναι αξιολάτρευτοι και έχουν να δώσουν πολλά μηνύματα, ένα από αυτά είναι:”Αν είμαστε ενωμένοι, είμαστε και πιο δυνατοί!

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης

 

Ετικέτες Technorati: ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...