Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχαριστήρια Επιστολή

Η Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το Δήμο μας, για τη σημαντικότατη συμβολή του στην εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας, αφού με δική του δαπάνη και δικές του ενέργειες, ανέλαβε να προμηθεύσει (ελλείψει βιβλίων) με τις απαραίτητες φωτοτυπίες των διαφόρων μαθημάτων, όλα τα παιδιά του σχολείου μας.

Σε μια δύσκολη για την Παιδεία και τη χώρα μας γενικότερα, εποχή, τέτοιες ενέργειες έρχονται να συνδράμουν και να εξυπηρετήσουν το συμφέρον των παιδιών και τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας. Παρόλο που ως μέτρο και ως τακτική αντιμετώπισης ενός υπαρκτού και μεγάλου προβλήματος, κρίνεται από όλους του παράγοντες που μετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία, ανεπαρκέστατο έως και απαράδεκτο στις μέρες μας, ωστόσο, οι τοπικές μας αρχές έσπευσαν να καλύψουν αφιλοκερδώς, το κενό της έλλειψης σχολικών βιβλίων, διευκολύνοντας έτσι και τα ίδια τα παιδιά και τους δασκάλους τους, καλύπτοντας ένα κόστος που οπωσδήποτε θα επιβάρυνε την κάθε οικογένεια.

Θεωρώντας ότι εκφράζουμε τη βούληση και των γονέων των μαθητών μας και των παιδιών του σχολείου μας, ευχαριστούμε από καρδιάς το Δήμο μας.

Η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό

του Δημ.Σχ.Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...