Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Γεύση από... Χριστούγεννα!!!!


ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ, για ακόμη μια χρονιά μάγεψε μικρούς και μεγάλους! 



Η Αγέλαστη Πολιτεία χαμογέλασε πλατιά για όλους μας, την περασμένη Παρασκευή και μας έδειξε ότι η πραγματική ευτυχία δε βρίσκεται στα υλικά αγαθά αλλά πηγάζει από τις καρδιές μας κι εκεί πρέπει να την αναζητούμε...


Όλα τα φώτα της αίθουσας Καλουδά έσβησαν, οι λάμπες “black light” άναψαν και το κοινό κρατήθηκε προσηλωμένο σε μία ατμόσφαιρα μαγείας και ονείρου που πλημμύρισε το χώρο. Οι θεατές παρακολούθησαν ένα ευφυέστατο παιχνίδι μεταξύ ορατού και αόρατου, μέσα από το οποίο αυτά που φαντάζουν αδύνατα γίνονται δυνατά και η ψευδαίσθηση μαγνητίζει το βλέμμα. 
Θέλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια και να ευχαριστήσουμε πρώτους από όλους τους αγαπημένους μας μαθητές και μαθήτριες, για την άψογη παρουσία τους πάνω στη σκηνή και που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε μία μορφή παράστασης που δε θεωρείται εύκολη για την ηλικία τους. Το θερμό χειροκρότημα του κοινού, που σηκώθηκε όρθιο από ενθουσιασμό, ήταν η καλύτερη επιβράβευση για την προσπάθειά τους.


H ερμηνεία των μικρών μας μαθητών ήταν επίσης εκπληκτική, στο χιουμοριστικό μας σκετσάκι, "Η βαρυστομαχιά του Αϊ- Βασίλη".



H γιορτή μας έκλεισε με ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, από τους μαθητές της Ε΄και Στ΄ τάξης, τους οποίους και χορογράφησε η δασκάλα της Ε΄ τάξης, κ. Αθανασία Χριστοπούλου




Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις:
-Αναστασία Καρβελά, τη δασκάλα του ολοήμερου τμήματος, που ως αφηγήτρια του παραμυθιού, πρόσθεσε με τη γλυκιά φωνή της ακόμα περισσότερη μαγεία στην παράσταση,

-Σωτηρία Καπέλιου, γυμνάστρια του σχολείου μας, για την πολύτιμη βοήθεια της στον ήχο,

- Όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση: γονείς, μαθητές, φίλους, συναδέλφους που ήρθαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, σεβάστηκαν την προσπάθειά μας και τις παρακλήσεις μας για τη μη λήψη φωτογραφιών με φλας και έδειξαν με το χειροκρότημα και τα καλά τους λόγια ότι εκτίμησαν τη δουλειά μας.

Οι δασκάλες της Β΄ και της Α΄ τάξης
Έλενα Νούλα και Ευαγγελία Βαγενά

1 σχόλιο:

Nancy είπε...

Well done to you all. I can see you have all worked hard to put on a great show. Merry Christmas to you all. Love and miss you - see you all soon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...