Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Let's do it!!


Στα πλαίσια του εγκεκριμένου προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων "Εβδομάδα Εθελοντισμού Let's do it GREECE 2014", την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, το σχολείο μας συμμετείχε ενεργά με τις παρακάτω δράσεις:
- Διαμόρφωση της σχολικής αυλής και των τάξεων με φύτευση δέντρων, λουλουδιών και λαχανικών
- Οργάνωση εθελοντικού καθαρισμού της αυλής και των τάξεων
Μια μέρα ξεχωριστή για το σχολείο μας, καθώς οι μαθητές προσήλθαν οπλισμένοι με πολλή όρεξη για δημιουργία, κρατώντας στα χέρια τους εργαλεία κηπουρικής αντί για τις σχολικές τους τσάντες!

Στόχος της θέσπισης της εβδομάδας εθελοντισμού "Lets do it Greece" στα σχολεία είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και ευαισθητοποίηση των μαθητών καθώς και η υιοθέτηση υπεύθυνης στάσης απέναντι σε θέματα που αφορούν στο σεβασμό του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα του σχολικού περιβάλλοντος, όπου περνούν το περισσότερο χρόνο της ημέρας τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για την προσφορά των φυτών για την διαμόρφωση της αυλής μας, το Φυτώριο Garden Centre της κ. Μαριάννου Γαρυφαλιάς για την διάθεση ενός μεγάλου αριθμού λουλουδιών και δεντριλίων καθώς και τις μαμάδες για την εθελοντική συνεισφορά τους.

 
Ο κήπος της Α΄ τάξης


 
Ο κήπος της Β΄τάξης


 Ο κήπος της Γ΄τάξης

 Ο κήπος της Δ΄ τάξης
 Ο κήπος των Ε΄και Στ΄τάξεων
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...