Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Ευχαριστήριο


Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και η Σχολική Επιτροπή του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες:
Στον κ. Τριαντάφυλλο Κων/νο (Χόχλας) για τη δωρεά βιβλιοθήκης στη μνήμη της συζύγου του Μαρίας.
Στον κ. Πατέλη Μανώλη για τη δωρεά εγκυκλοπαίδειας στη μνήμη Βασιλείου Πατέλη και Σπύρου Τζαβέλα.
Στην οικογένεια Σοφίας και Βαγγέλη Αλεξανδρόπουλου για τη δωρεά εγκυκλοπαίδειας.
Στον κ. Βαγγέλη Παπαθανασόπουλο, των εκδόσεων ΚΕΔΡΟΣ, για τη δωρεά βιβλίων.
Στην κ. Σοφία Ζαραμπούκα, συγγραφέα παιδικών βιβλίων, για τη δωρεά βιβλίων.
Στον κ. Ηλία Παπαδημητρακόπουλο, συγγραφέα, για τη δωρεά εκπαιδευτικών dvd’s και για τη συμβολή του στην προσπάθεια εμπλουτισμού της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου.
Στην κ. Ελένη Ζέρβα, διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Μετάφρασης Λογοτεχνίας (Ε.ΚΕ.ΜΕ.Λ.) και στον Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πάρου για τη δωρεά λογοτεχνικών βιβλίων.
Στην Blue Star Ferries, το Erkyna Travel και το Επαρχείο Πάρου-Αντιπάρου για τη δωρεάν μετακίνηση (Πειραιά-Πάρο-Πειραιά) των μαθητών και των συνοδών εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στις εκπαιδευτικές επισκέψεις: στη Βουλή των Ελλήνων και στο ΚΠΕ Μακρυνίτσας Μαγνησίας.
Στο εκκλησιαστικό συμβούλιο Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αντιπάρου και τον Πρόεδρό του αιδεσιμότατο πατέρα κ. Δημήτριο Κυδωνιέα για την οικονομική ενίσχυση με 400 € των μαθητών της Ε΄& Στ΄ που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Μακρυνίτσας Μαγνησίας.
Στην Κοινότητα Αντιπάρου για τη μεταφορά των μαθητών με το λεωφορείο στις παραλίες όπου έγινε δενδροφύτευση στις 18-3-2009 και στην παραλία του Αϊ-Γιώργη για τον καθαρισμό των ακτών στις 13-5-2009, για την οικονομική ενίσχυση με 1.000 € των μαθητών της Ε΄& Στ΄ που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Μακρυνίτσας Μαγνησίας καθώς και για την παραχώρηση της μικροφωνικής, που χρησιμοποιήθηκε στην εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
Στον κ. Μαριάνο Γιώργο (Σαργός) για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών στο Δεσποτικό στις 13-5-2009, ημέρα καθαρισμού των ακτών.
Στον φαρμακοποιό κ. Τσιμπίδη Σπύρο για τη δωρεά ειδών φαρμακείου και γαντιών για όλους τους μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν στον καθαρισμό των παραλιών του νησιού.
Στον κ. Μανώλη Τριαντάφυλλο για τη μεταφορά και το χειρισμό της μικροφωνικής στην εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
Στους γονείς που κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους προσέφεραν εργασία χωρίς αμοιβή.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Ο Διευθυντής του σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...