Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Πάμε Σινεμά;

 
clip_image001

 

Αυτή την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

η Κινηματογραφική Λέσχη του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου

στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;»

θα προβάλλει την ταινία: «ΧΟΡΤΟΝ».

Ραντεβού στις 3:30 μ.μ. στην αίθουσα ¨Καλουδά"!

Eίσοδος δωρεάν

Περίληψη της ταινίας…

Στην ζούγκλα του Νουλ ζει ένας ελέφαντας που το όνομα του είναι Χόρτον.

Έχει πολύ μεγάλα αυτιά και ακούει τα πάντα. Καθώς κάνει μια μέρα το μπάνιο του, ακούει ξαφνικά ένα θόρυβο, και βρίσκει ένα μικρό κόκκο. Αμέσως καταλαβαίνει πως μέσα σε αυτόν ζουν μικρά πλασματάκια. Θέλει να τον κρύψει από τους υπόλοιπους, επειδή δε θα τον πιστέψουν. Κάποια στιγμή οι φίλοι του ανακαλύπτουν ότι μιλάει με ένα λουλούδι και τότε αρχίζουν οι περιπέτειες του.

Ο Χόρτον προσπαθεί να βοηθήσει τους μικρούς του φίλους και έτσι μπλέκει σε μεγαλύτερους μπελάδες. Εκείνο που προκαλεί τα περισσότερα προβλήματα είναι ένα καγκουρό που προσπαθεί να στρέψει όλα τα ζώα εναντίον του Χόρτον. Τελικά θα τα καταφέρει;

Κριτική της ταινίας...

Ο Χόρτον είναι μια ταινία για μικρά και μεγάλα παιδιά. Μας εντυπωσίασε σε πολλά σημεία κάνοντας πολλές αστείες γκριμάτσες, αλλά επίσης μας άρεσε η καλοσύνη και ο χαρακτήρας του ήρωα. Μπορούμε να πούμε πως είναι μια κωμωδία με πολλή φαντασία αλλά σε πολλά σημεία μας στενοχώρησε, όταν τα υπόλοιπα ζώα της ζούγκλας τον κορόιδευαν και νόμιζαν ότι είχε χάσει τα λογικά του. Επίσης μας κράτησε σε αγωνία , αφού ο ήρωας της ταινίας μπλέκει συνεχώς σε περιπέτειες για να σώσει τα μικρά πλάσματα που ζουν μέσα στον κόκκο.

Πιστεύουμε ότι αυτή η ταινία θα σας αρέσει, επειδή δίνει ωραία μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους. Ένα από αυτά είναι ότι όσο μικρός κι αν είσαι, είσαι σημαντικός.

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης

Ετικέτες Technorati: ,

1 σχόλιο:

aliki είπε...

Πολύ ενδιαφέρον blog..μπράβο!


aliki-sergiani.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...