Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πασχαλινές Κατασκευές


Το ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας πραγματοποίησε εργαστήρι πασχαλινών κατασκευών. Υπεύθυνη για τις κατασκευές ήταν η καθηγήτρια εικαστικών του ολοήμερου τμήματος Σαντίνα Χαλαβαζή, με τη βοήθεια της δασκάλας του ολοήμερου Αναστασίας Καρβελά. Τα παιδιά δημιούργησαν καπέλα-κοτοπουλάκια, κουνελάκια από ρολό υγείας και μπολάκια από χαρτοπολτό.

Επίσης, τα παιδιά των τάξεων Α΄ και Β΄ έφτιαξαν με τους δασκάλους τους, Έλενα Νούλα και Βασίλη Ζέλκα, πασχαλινά καλαθάκια-κουνελάκια και λαμπάδες με χρωματιστό ρύζι.



Τέλος, τα παιδιά της Β΄ τάξης χρωμάτισαν πασχαλινά αυγά με τέμπερες και έφτιαξαν αρωματικά χώρου με πορτοκάλι και γαρύφαλο, καθώς και πασχαλινές κάρτες, με βάση τις κατασκευές που μας πρότεινε το βιβλίο της γλώσσας στην Πασχαλινή Ενότητα "Χρήσιμες Οδηγίες".

1 σχόλιο:

Βάσω Μηρτσέκη είπε...

Πάρα πολύ όμορφες οι κατασκευές σας..Ειδικά οι λαμπάδες και τα καλαθάκια είναι υπέροχα..Δυστυχώς εμείς δεν προλάβαμε να κάνουμε..

Την καλημέρα μας σε όλους τους συναδελφους εκεί και ιδιαίτερα στη Διευύντρια και φίλη μας Μαρία Κονταράτου και στη φίλη μας Αναστασία Καρβελά..

Γεωργιάδης Στυλιανός -Μηρτσέκη Βασιλική

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...