Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη στον "Αρχίλοχο" (Έκθεση Σχολικών Δραστηριοτήτων)


Την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου, διοργανώθηκε στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων "Αρχίλοχος", στην Παροικιά Πάρου, έκθεση σχολικών δραστηριοτήτων που διοργάνωσε η σχολική μας σύμβουλος κυρία Αντωνία Παντελαίου.
Στην έκθεση συμμετείχαν τα δημοτικά σχολεία της Πάρου και το δικό μας σχολείο, της Αντιπάρου. Εκτέθηκαν έργα μαθητών που συμμετείχαν σε σχολικές δράσεις, διαγωνισμούς και καινοτόμα προγράμματα αγωγής υγείας, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά. Οι προσπάθειες των μαθητών και των δασκάλων όλων των σχολείων παρουσίαζαν μεγάλο ενδιαφέρον και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
Το δικό μας σχολείο συμμετείχε με προβολή power-point σε μεγάλη οθόνη, που περιελάμβανε φωτογραφίες και σύντομες περιγραφές από τις δραστηριότητες των μαθητών της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα "Υπαίθρια Διαβίωση και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" που εκπονήθηκε κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς και ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα με την επίσκεψη των μαθητών στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παρανεστίου Δράμας.
Ελπίζουμε να άρεσε η προβολή σε όσους την παρακολούθησαν.

Οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας επισκέφτηκαν την έκθεση την Πέμπτη 7 Ιουνίου. Η κυρία Αντωνία Παντελαίου μας ξενάγησε στην έκθεση, μας μίλησε για τα διάφορα εκθέματα και μας εξήγησε τη δουλειά που έγινε σε κάθε σχολείο. Ήταν πολύ όμορφο να βλέπουμε πως οι μαθητές όλων των σχολείων δρουν, συμμετέχουν και δημιουργούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...