Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους


Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας την Παρασκευή 8 Ιουνίου εορταστική εκδήλωση με μουσικές και αθλητικές δραστηριότητες που επιμελήθηκαν η μουσικός Κωνσταντίνα Ανδρεάκου και ο γυμναστής Βασίλης Καϋμενόπουλος.
Την εκδήλωση προλόγησε η διευθύντρια του σχολείου, κα Μαρία Κονταράτου.
Στην αρχή της εκδήλωσης, τα παιδιά της χορωδίας τραγούδησαν τραγούδια με τη συνοδεία κιθάρας, που έπαιξαν μαθητές, και αρμονίου.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε απονομή μεταλλίων, επάινων και αναμνηστικών στους μαθητές που διακρίθηκαν στο εσωτερικό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ, που διοργάνωσε ο κος Βασίλης Καϋμενόπουλος, στο μουσικό διαγωνισμό "Μουσικοδρομίες", που διοργάνωσε η κα Κωνσταντίνα Ανδρεάκου και στο διαγωνισμό "Κουζινομαγειρέματα", στον οποίο συμμετείχαν την περσινή σχολική χρονιά οι μαθητές της Δ' (φετινής Ε΄) τάξης μαζί με τη δασκάλα τους Αναστασία Καρβελά και κέρδισαν διάκριση.
Ακολούθησε η παρουσίαση ενός μουσικού παραμυθιού που επιμελήθηκε η κα Κωσταντίνα Ανδρεάκου. Στην παρουσίαση συμμετείχαν οι μαθητές της Ε΄ τάξης που παρήγαγαν ήχους με αυτοσχέδια μουσικά όργανα που κατασκεύασαν στο μάθημα της μουσικής μαθητές από όλες τις τάξεις, οι μαθητές της Β΄ τάξης που έπαιξαν με μουσικά όργανα ORFF, και οι μαθητές της Α΄ τάξης που παρήγαγαν ήχους με πλαστικά μπουκάλια.
Τέλος, οι μαθητές από όλες τις τάξεις έπαιξαν διασκεδαστικά παιχνίδια που είχε ετοιμάσει ο γυμναστής Βασίλης Καϋμενόπουλος. Παιχνίδια με κώνους, στεφάνια, μπαλόνια, σφουγγάρια, ρεβύθια, καλαμάκια κ.α. χάρισαν το γέλιο σε θεατές και διαγωνιζόμενους.
Παράλληλα με την εκδήλωση, λειτούργησε στην αίθουσα Καλουδά έκθεση εικαστικών με έργα των μαθητών του ολοήμερου τμήματος, με την επιμέλεια της καθηγήτριας εικαστικών Σαντίνας Χαλαβαζή.

2 σχόλια:

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

Μπράβο σας!Μακάρι να ήμασταν εκεί!Και του χρόνου με υγεία!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους για την εκδήλωση λήξης της σχολικής χρονιάς.

Ενα μεγάλο μπράβο και στον διαχειριστή του μπλόγκ που κρατούσε ενήμερους όλους εμάς.


Καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι.

Ευχαριστούμε.

Κυριακοπούλου Βίκυ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...