Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;

clip_image002

Αυτή την Παρασκευή 14/1/11

η Κινηματογραφική Λέσχη του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου

στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;»

θα προβάλει την ταινία:

«The wild»

Ώρα προβολής 2.45 μ.μ.

Είσοδος δωρεάν

Περίληψη της ταινίας…

Μια φορά στη Νέα Υόρκη υπήρχε ένας ζωολογικός κήπος με πολλά ζώα. Στο πάρκο αυτό υπήρχε μια ξεχωριστή παρέα, στην οποία ανήκαν πολλά ζώα· ένα λιοντάρι ο Σαμσόν, μια καμηλοπάρδαλη, η Ρέιτσελ, ένας σκίουρος, ένα φίδι, ο Φράνκ, ένα κοάλα και ένα λιονταράκι, που ήταν γιος του Σαμσόν, ο Ράιαν.

Όταν έκλεισε ο ζωολογικός κήπος, γινόταν κάθε βράδυ ένας αγώνας χόκεϊ. Ο Σαμσόν είπε στο Ράιαν να έρθει να τους δει. Ο Ράιαν όμως ήταν στενοχωρημένος, επειδή δεν μπορούσε να βρυχηθεί κι επειδή ήθελε να επιστρέψει στην ζούγκλα. Έτσι, ένα βράδυ τρύπωσε σε ένα από τα πράσινα κουτιά που πήγαιναν στην ζούγκλα. Ο Σαμσόν δεν τον πρόλαβε κι έτρεξε ως το λιμάνι να προλάβει το πλοίο, αλλά δεν τα κατάφερε. Τότε ο Σαμσόν και η παρέα του αποφάσισαν να μπουν σε ένα καράβι και να ψάξουν να τον βρουν. Μετά από πολλές ταλαιπωρίες έφτασαν στη ζούγκλα.

Θα βρουν τελικά το μικρό Ράιαν ή κάτι κακό θα τους συμβεί;

Κριτική της ταινίας...

Αυτή η ταινία ήταν συναρπαστική. Μας κράτησε σε αγωνία σε πολλά σημεία. Μας άρεσε πάρα πολύ η στιγμή που ο σκίουρος φίλησε την καμηλοπάρδαλη. Επίσης, μας άρεσε όταν τα Γκνου και ο Σαμσόν χόρεψαν μέσα στο σκάφος.

Όπως είπαμε και παραπάνω σε πολλά σημεία νιώσαμε αγωνία. Συγκεκριμένα, όταν το γκνού επιτέθηκε στον Σαμσόν κι εκείνος έπεσε στον γκρεμό.

Στενοχωρηθήκαμε που ο πατέρας είχε εγκαταλείψει το Σαμσόν, όταν εκείνος ήταν μικρός αλλά κι όταν η ζούγκλα καταστράφηκε.

Γελάσαμε πολύ στο σημείο που ο σκίουρος έκανε το λιπόθυμο και η Ρέιτσελ του έδωσε το φιλί της ζωής.

Γενικά, ήταν μια πολύ καλή ταινία και κράτησε το ενδιαφέρον μας από τη αρχή μέχρι το τέλος. Ελπίζουμε να σας αρέσει.

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή στις 2.45 το μεσημέρι.

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...