Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;

clip_image002

Αυτή την Παρασκευή 8/4/2011

η Κινηματογραφική Λέσχη του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου

στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;»

θα προβάλει την ταινία:

«Ο Άρθουρ και η εκδίκηση του Μαλτάζαρ».

Ώρα προβολής 2:45 μ.μ.

Eίσοδος δωρεάν

Περίληψη της ταινίας

Είδαμε την ταινία ο Άρθουρ και η εκδίκηση του Μαλτάζαρ. Ο Άρθουρ είναι ένα μικρό αγόρι το οποίο ζει στο δάσος με τους γονείς του και τον σκύλο τους τον ‘Αλφερντ. Ο Άρθουρ είναι αδερφός των Minimom, κάτι μικροσκοπικών ανθρωπάκων. Οι Ινδιάνοι δώσανε ένα μετάλλιο, επειδή πέρασε όλες τις δοκιμασίες της φύσης. Εκείνο το βράδυ έπρεπε να περάσει από το μυστικό πέρασμα. Θα τα καταφέρει άραγε να περάσει εκείνο το πέρασμα; Θα καταφέρει να σώσει τους αγαπημένους του Minimom; Ελάτε να παρακολουθήσουμε μαζί τη συνέχεια της ταινίας!!!

Κριτική της ταινίας...

Η ταινία ήταν υπέροχη. Πιο πολύ μας άρεσε όταν η μέλισσα τσίμπησε τον μπαμπά του Άρθουρ. Μας άρεσε όταν η μητέρα του Άρθουρ ακολούθησε τα μυρμήγκια μέσα στο σπίτι και ανακάλυψε μια γέφυρα που περνούσαν τα μυρμήγκια. Είχε πολύ πλάκα ο χαιρετισμός των Minimom γιατί έκαναν πολλά κόλπα με τα χέρια τους και πιο πολύ όταν ο Άρθουρ φίλησε την Σελένια!!

Τρομάξαμε όταν μπροστά στο φεγγάρι μπήκαν σύννεφα και η πύλη έκλεισε αλλά υπήρχε ένας άλλος τρόπος πολύ επικίνδυνος, που τον χρησιμοποιούσαν πολύ παλιά. Στενοχωρηθήκαμε μαζί με την Σελένια όταν ο Άρθουρ άργησε να έρθει. Η Σελένια έφυγε κι ο Μαλτάζαρ την έπιασε και ήθελε να τον οδηγήσει έξω από τον κόσμο του, στο σπίτι του Άρθουρ. Στενοχωρηθήκαμε επίσης όταν καταστράφηκε το μυστικό πέρασμα.

Ελπίζουμε να μείνετε το ίδιο ενθουσιασμένοι όσο κι εμείς!!!

Σας περιμένουμε Παρασκευή στις 2:45 μ.μ.

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...