Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ένας ακόμη περίπατος στη συνοικία


Συνεχίζοντας την προσπάθεια να γνωρίσουμε καλύτερα τη συνοικία στην οποία ζούμε, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β' τάξης περπάτησαν ξανά στα σοκάκια της Αντιπάρου, κάνοντας δύο ακόμα επισκέψεις.
Αρχικά πήγαμε στο Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου, όπου ο Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Κυριάκος Κυρίδης μας υποδέχτηκε και μας εξήγησε τι ακριβώς προσφέρει στον τόπο η συγκεκριμένη υπηρεσία, ποιες είναι οι αρμοδιότητες των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν και γιατί είναι αναγκαίο να υπάρχει σε περιοχές που έχουν λιμάνια. Αφού μας έλυσε όλες τις απορίες, μας εξήγησε ποια μηχανήματα χρησιμοποιούν οι λιμενικοί για να επικοινωνούν με τα φέρυ-μποτ και μας έκανε και μία επίδειξη για το πώς λειτουργούν. Αφού τον ευχαριστήσαμε, συνεχίσαμε τον περίπατό μας με προοροσμό το φαρμακείο του νησιού.
Εκεί, μας εξήγησαν τι μπορούμε να βρούμε σε ένα φαρμακείο, τι πρέπει να προσέχουμε και γιατί είναι σημαντικό να υπάρχει φαρμακείο ακόμα και σε ένα τόσο μικρό νησί όπως η Αντίπαρος. Ευχαριστούμε το Σπύρο Τσιμπίδη και τη Μάρα Λούφα για τη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...