Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

"Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;" Οι προβολές ξεκίνησαν!


Το πολιτιστικό πρόγραμμα "Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;" για άλλη μία χρονιά στο σχολείο μας! Κάθε Παρασκευή μεσημέρι θα προβάλλεται στην αίθουσα Καλουδά μία παιδική ταινία με την οποία έχει ασχοληθεί μέσα στην εβδομάδα μία από τις τάξεις του σχολείου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Τα παιδιά έχουν δει την ταινία στη τάξη τους εντός της εβδομάδας, έχουν φτιάξει ζωγραφιές, αφίσες έχουν γράψει την περίληψη και την κριτική της.
Την πρώτη προβολή για φέτος ανέλαβε η Δ' τάξη. Μαζί με το δάσκαλό τους Μιχάλη Σακαρίδη, τα παιδιά παρακολούθησαν την ταινία SCOOBY-DOO. Η ταινία προβάλλεται στις 15.00.


Περίληψη της ταινίας…

«SCOOBY - DOO!»

Ως πρώτη ταινία της χρονιάς επιλέξαμε να δούμε 3 επεισόδια από τις περιπέτειες του Σκούμπι και της παρέας του! Απ’ εδώ θα σας μιλήσουμε για τις δύο ιστορίες την άλλη την κρατάμε για έκπληξη!

Στην πρώτη λοιπόν ιστορία οι πέντε φίλοι κάνουν τις διακοπές τους σε εξωτικά νησιά. Σε ένα από αυτά τα νησιά η Δάφνη έκανε σέρφινγκ και συνάντησε ένα θαλάσσιο τέρας. Στην αρχή, οι φίλοι της δεν την πίστεψαν αλλά όταν είδαν την δαγκωμένη σανίδα πείστηκαν αμέσως. Έτσι άρχισαν να ψάχνουν να νικήσουν αυτό το τέρας και να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται από πίσω.

Στο δεύτερο επεισόδιο ο φίλος μας ο Σάγκι δουλεύει εθελοντικά σε έναν ζωολογικό κήπο. Έχει αναλάβει να φροντίζει ένα μικρό πιγκουΐνο. Ήρθε όμως η ώρα ο πιγκουΐνος να γυρίσει στην οικογένεια του. Θα είναι εύκολη η επιστροφή; Αυτό θα το μάθουμε την Παρασκευή!



Κριτική της ταινίας...

«SCOOBY - DOO!»

Η ταινία ήταν υπέροχη. Γελάσαμε πάρα πολύ όταν ο πιγκουίνος ανέβηκε στο κεφάλι του φίλου του, του Σκούμπι και άρχισε να φωνάζει Σκούμπι Σκούμπι Ντουουουου!!!!

Φοβηθήκαμε πάρα πολύ όταν ο Θαλάσσιος Δαίμονας άρπαξε το Φρέντη και πήγε να τον πνίξει στο παγωμένο νερό.

Στο τέλος συγκινηθήκαμε μαζί με τον Σκούμπι, όταν το μικρό πιγκουινάκι βρήκε την οικογένειά του και μας αποχαιρέτησε!!

Για να τα δείτε όλα αυτά μαζί με άλλες περιπέτειες του αγαπημένου μας Σκύλου θα πρέπει να έρθετε την Παρασκευή στις 3.00 στην πρώτη ταινία της χρονιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...