Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του σχολείου μας


Αύριο, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η φετεινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του σχολείου μας. Η γιορτή θα ξεκινήσει με τα θεατρικά "Τα Χριστούγεννα του Κοκκινολαίμη" και "Το πνεύμα των Χριστουγέννων" από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου. Το νηπιαγωγείο θα ολοκληρώσει τη συμμετοχή του με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορευτικά. Θα ακολουθήσει η παράσταση "Ένα δέντρο, μια φορά" του Ευγένου Τριβιζά, μία παράσταση σε μαύρο θέατρο, που θα παρουσιάσουν τα παιδιά της Α' και της Β' τάξης του Δημοτικού.
Παράλληλα, θα ολοκληρωθεί η έκθεση βιβλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η οποία λειτουργεί στην αίθουσα Καλουδά τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου.
Επίσης, θα λειτουργήσει παζάρι από τις Ε' και ΣΤ' τάξεις του σχολείου μας, όπου μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικα γλυκά, βιβλία, cd, διακοσμητικά και πολλά άλλα είδη. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του περιβαλλοντικού προγράμματος στο οποίο θα συμμετάσχουν φέτος οι δύο τάξεις του σχολείου μας.
Σας περιμένουμε και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατά κοινή ομολογία, η καλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή που έγινε ποτέ στην Αντίπαρο! Ευγε στους εκπαιδευτικούς πρώτα του νηπιαγωγείου Κατερίνας Δανιηλίδου και Σούρμπη Ρούλα και του Δημοτικού Νούλα Ελενα της Α' τάξης , του Ζέλκα Βασίλη της Β'τάξης που με τον νεανικό τους ενθουσιασμό, την φρεσκάδα, τη ζωντάνια τους αλλά κυρίως την αγάπη τους προς τα παιδιά και την δουλειά τους,πρωτοτύπισαν και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους! (Φάνηκε στα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών και στο χειροκρότημα των μεγάλων). Μη ξεχάσω την μελωδική φωνή της Αναστασίας Καρβελά στην αφήγηση του μαύρου θεάτρου αλλά και την υποστήριξη όλων της καινούργιας μας Διευθύντριας Κονταράτου Μαρίας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ, για μια βραδυά που μας συγκίνησε και μας συνεπήρε! Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!Ειδικά η γιορτή του δημοτικού ήταν καταπληκτική! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους! Καλές γιορτές σε όλους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...