Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;


Αυτή την Παρασκευή 30/3/12

η Κινηματογραφική Λέσχη του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου

στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;»

θα προβάλει την ταινία:

«Ράνγκο»

(Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, 2012)

Ώρα προβολής 2.30 μ.μ.

Περίληψη της ταινίας...

«Ράνγκο»

Ένας χαμαιλέοντας ζει στο δικό του κόσμο κλεισμένος μέσα στη γυάλα του. Μετά από ένα ατύχημα βρίσκεται ολομόναχος στην έρημο, χωρίς φίλους και χωρίς να ξέρει ποιος είναι.

Μια σαύρα, η Σόλια, τον συναντά και τον οδηγεί στην πόλη. Οι κάτοικοι της πόλης αυτής έχουν ένα σημαντικό πρόβλημα: Κάποιος έχει κλέψει τo νερό.

Ο χαμαιλέοντας, αφού κανείς δεν τον γνωρίζει στην πόλη, παριστάνει τον ήρωα. Λέει πως είναι ο «Ράνγκο», γίνεται σερίφης και υπόσχεται σε όλους ότι θα φέρει πίσω το νερό στην πόλη.

Θα τα καταφέρει;

Κριτική της ταινίας…

«Ράνγκο»

Μας άρεσαν οι ήρωες της ταινίας: Ο Ράνγκο, η Σόλια, ο Κουτάλας, ο Μυτόγκας, η χορεύτρια και ο ινδιάνος. Γελάσαμε πολύ όταν ο Ράνγκο κατάπιε το πούρο και έβγαλε φωτιά από το στόμα. Μας άρεσε που ο Ράνγκο και η Σόλια φιλήθηκαν και που ο Ράνγκο απέδειξε ότι όντως είναι ήρωας.

Δε μας άρεσε όταν το φίδι τύλιξε τη Σόλια και απειλούσε να τη σκοτώσει. Τρομάξαμε όταν οι νυχτερίδες κυνηγούσαν την άμαξα με το νερό, πυροβολώντας το Ράνγκο και τη Σόλια.

Απογοητευτήκαμε όταν το φίδι έκανε τον Ράνγκο να παραδεχτεί ότι έλεγε σε όλους ψέματα. Τέλος, ήταν φρικιαστικό όταν το φίδι έβγαλε δηλητήριο, το έβαλε στο ποτήρι και ήθελε να το δώσει στο Ράνγκο να το πιει.

Οι μαθητές της Β΄ τάξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...