Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;

clip_image002

Αυτή την Παρασκευή 5/3/2010

η Κινηματογραφική Λέσχη του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου

στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;»

θα προβάλει την ταινία:

«Ο Άρθουρ και οι Μινιμόοι»

Ώρα προβολής: 3.00 μ.μ.

Είσοδος δωρεάν

Περίληψη της ταινίας

Είναι 31 Ιουλίου,ο Άρθουρ έχει τα γενέθλιά του. Είναι όμως πολύ στενοχωρημένος, γιατί εδώ και 3 χρόνια έχει χαθεί ο παππούς του. Χάθηκε ψάχνοντας να βρει το Θησαυρό που θα τον βοηθήσει να σώσει το σπίτι του. Αποφασίζει να βρει τον παππού του και τον θησαυρό.

Διαβάζοντας τα μηνύματα που του έχει αφήσει ο παππούς του, ανακαλύπτει ότι πρέπει να φτάσει στη φυλή των Μινιμόοι που ζουν μέσα στον κήπο. Περνώντας μέσα από το μαγικό μονοπάτι που εμφανίζεται το βράδυ της 10ης σελήνης μεταμορφώνεται κι ο ίδιος σε Μινιμόοι και οι περιπέτειες του αρχίζουν.

Συναντά την όμορφη πριγκίπισσα Σελέινα, μονομαχεί με τους κακούς και άσχημους στρατιώτες του Μαλτάζαρ και φτάνει στην απαγορευμένη χώρα όπου βρίσκεται ο Θησαυρός.

Θα καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να πάρει το θησαυρό;

Θα μπορέσει να βρει και να σώσει τον παππού του αλλά και το λαό των μικρών Μινιμόοι που κινδυνεύουν από τον Μαλτάζαρ;

Κριτική της ταινίας

Η ταινία είναι μια γλυκιά ιστορία. Η αγάπη του Άρθουρ για τον παππού του, αλλά και την οικογένεια του τον κάνει να ξεπερνά όλα τα εμπόδια Αν και είναι πολύ μικρός βρήκε τον τρόπο να σώσει το σπίτι της γιαγιάς του που κινδύνευε να το χάσει από τα χρέη.

Ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο των Μινιμόοι με τη βοήθεια της φυλής των Σαλάιτα που ήταν φίλοι του παππού του. Ο κόσμος των Μινιμόοι είναι ωραίος αλλά πολύ επικίνδυνος. Ο Άρθουρ ερωτεύεται και παντρεύεται την όμορφη πριγκίπισσα τους την Σελέινα.

Οι περιπέτειες του είναι πολλές αλλά εκείνος είναι πολυμήχανος και πανέξυπνος, βρίσκει πάντα τρόπο να ξεφεύγει από τους στρατιώτες του απαίσιου Μαλτάζαρ.

Βλέποντας την ταινία καταλαβαίνεις ότι όταν έχεις πίστη και αγάπη μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Ελάτε παιδιά η περιπέτεια αρχίζει την Παρασκευή. Και η αποστολή μας είναι πραγματικά δύσκολη και επικίνδυνη. Ελπίζουμε να σας αρέσει!

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...