Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;

clip_image002

 

Αυτή την Παρασκευή 11/3/2011

η Κινηματογραφική Λέσχη του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου

στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;»

θα προβάλει την ταινία:

«Scooby-Doo: Κυνήγι στον κυβερνοχώρο»

Ώρα προβολής 2:45 μ.μ.

Είσοδος δωρεάν

Περίληψη της ταινίας

Ο Σκούμπυ και οι φίλοι του, οι Διάσημοι Μυστήριο Α.Ε. σε νέες περιπέτειες. Βρίσκονται σε ένα πανεπιστήμιο όπου ο καθηγητής Κάουφμαν και οι βοηθοί του ο Έρικ και ο Μπιλ έφτιαξαν ένα Video Game με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας ήρωες κι έκαναν μια σπουδαία ανακάλυψη: Μπορούν να μεταφέρουν πράγματα από τον αληθινό κόσμο μέσα στον υπολογιστή, στον κυβερνοχώρο.

Όμως το λέιζερ μετέφερε ένα τρομερό τέρας, ένα ιό στον κόσμο μας. Πρέπει να παγιδεύσουν τον ιό και να τον στείλουν πίσω στον κυβερνοχώρο. Στην προσπάθειά τους αυτή παγιδεύονται μέσα στο παιχνίδι και για να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο πρέπει να περάσουν και τα 10 επίπεδά του.

Θα τα καταφέρουν οι ήρωες μας να πετύχουν το στόχο τους; Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τους περιμένει!

Κριτική της ταινίας...

Αυτή η ταινία ήταν καταπληκτική με πολλές ωραίες σκηνές:

Στη σελήνη, στο Κολοσσαίο, στη ζούγκλα, στο βυθό, σε ένα λιβάδι, στην Άπω Ανατολή, σε ένα στοιχειωμένο πύργο, στην Αίγυπτο, στην Ισπανία, στο Βόρειο Πόλο.

Η ταινία είναι γεμάτη δράση και περιπέτειες στις οποίες μπλέκονται οι Διάσημοι Μυστήριο. Εκεί συναντούν και τους εαυτούς τους, τους ήρωες του παιχνιδιού και μαζί αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες: τον ιό, τους μονομάχους, τα προϊστορικά ζώα, τα τέρατα κ.ά. Είχαμε αγωνία σε όλη τη διάρκεια της ταινίας και ενθουσιαστήκαμε όταν έφτασαν στο τελευταίο επίπεδο του παιχνιδιού και κατάφεραν να βρουν τα Scooby-snacks και να νικήσουν τον ιό. Οι Διάσημοι Μυστήριο Α.Ε. είναι ανίκητοι. Scooby, scooby doo...

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...