Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;

clip_image002

Αυτή την Παρασκευή 1/4/2011

η Κινηματογραφική Λέσχη του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου

στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;»

θα προβάλει την ταινία:

«Όνειρο θερινής νύχτας».

Ώρα προβολής 2.45 μ.μ.

Eίσοδος δωρεάν

Περίληψη της ταινίας

Ένα κορίτσι που το λένε Έλενα είναι η βασική ηρωίδα αυτής της ταινίας. Ή Έλενα είναι μια μικρή πριγκίπισσα και ο πατέρας της έχει ένα όνειρο, να χτίσει ένα πολύ μεγάλο κτίριο. Όμως μια μέρα στην προσπάθεια του να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο, με τη βοήθεια ενός μηχανικού, παθαίνει ένα ατύχημα.

Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Δημήτριους, ένας οικονομικός σύμβουλος που θέλει να παντρευτεί την κόρη του Βασιλιά, την Έλενα. Ο βασιλιάς όμως αρρωσταίνει και η Έλενα θα προσπαθήσει να βρει μια παράξενη γυναίκα που ανακαλύπτει σε μια φωτογραφία. Τη λένε Τιτάνια και ήταν η αγαπημένη του πατέρα της. Σε αυτή τη προσπάθεια θα ζητήσει τη βοήθεια του μηχανικού, ο οποίος θα της δείξει ένα μαγικό βιβλίο. Το βιβλίο αναφέρει πως εκείνη η γυναίκα είναι η βασίλισσα των νεράιδων.

Η μικρή Έλενα αποφασίζει να ψάξει την Τιτάνια. Και ο μηχανικός που αγαπάει πολύ την πριγκίπισσα θα πάει μαζί της να τη βοηθήσει.

Τελικά θα καταφέρουν να τη βρουν ή θα μπλέξουν σε νέες περιπέτειες;

Κριτική της ταινίας...

Η ταινία έχει πολλή φαντασία και δράση. Γελάσαμε πολύ στο σημείο που ο Δημήτριους μπήκε σε μια τεράστια φούσκα και μετά από λίγα λεπτά η φούσκα έσκασε κι εκείνος έπεσε μέσα στη θάλασσα. Επίσης, μας άρεσε πολύ ο Όμπερον με τα αστεία κόλπα του.

Συγκινηθήκαμε στο σημείο που ο Δούκας πέθανε και μαζί του η βασίλισσα των νεράιδων. Στενοχωρηθήκαμε όταν ο Δημήτριους έβαλε τρικλοποδιά στο μηχανικό του Δούκα κι εκείνος έπεσε μέσα σε ένα γκρεμό. Ευτυχώς όμως, για καλή του τύχη, πιάστηκε από ένα λουλούδι.

Η ταινία αυτή έχει να δώσει πολλά μηνύματα:

Δεν πρέπει να εγκαταλείπεις τα όνειρά σου, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται να πραγματοποιηθούν και ότι τα χρήματα δεν είναι το παν.

Τελικά όμως με ένα μαγικό τρόπο τα όνειρα πραγματοποιούνται. Πώς; Ελάτε την Παρασκευή στις 2:45 και θα το δείτε...

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...