Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;

clip_image002

 

Αυτή την Παρασκευή 18/3/11

η Κινηματογραφική Λέσχη του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου

στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;»

θα προβάλει την ταινία:

«H πριγκίπισσα και ο βάτραχος»

Ώρα προβολής 2.45 μ.μ.

Είσοδος δωρεάν

Περίληψη της ταινίας

Δυο φίλες η Λότι και η Τιάνα έχουν από μικρές το δικό τους όνειρο η καθεμιά: η πρώτη να παντρευτεί έναν πρίγκιπα και η δεύτερη να ανοίξει το δικό της εστιατόριο.

Μετά από πολλά χρόνια τα κορίτσια μεγάλωσαν. Η πλούσια Λότι περιμένει τον πρίγκιπα και η Τιάνα δουλεύει ασταμάτητα για να αγοράσει ένα εστιατόριο.

Ξαφνικά έρχεται στην Νέα Ορλεάνη ο πρίγκιπας Ναβίν και τα όνειρα των κοριτσιών φαίνεται να πραγματοποιούνται. Όμως στην πόλη παραμονεύει και ένας κακός μάγος βουντού που μεταμορφώνει τον πρίγκιπα σε βάτραχο. Η Τιάνα τον φιλάει για να ξαναγίνει πρίγκιπας και...τι έκπληξη!! Αντί να γίνει αυτός πρίγκιπας, γίνεται αυτή…. βάτραχος.

Τώρα πρέπει να βρούνε την Μάγισσα Όντι για να τους ξανακάνει ανθρώπους. Παρέα τους, ένας αλιγάτορας που λατρεύει τη τζαζ και μια πυγολαμπίδα που αγαπάει ένα… αστέρι

Θα καταφέρουν να τη βρουν;

Θα πραγματοποιηθούν τα όνειρα όλων ή ο μάγος και οι σκιές θα κατακτήσουν την πόλη;

Κριτική της ταινίας...

Η ταινία ήταν πολύ ωραία. Είχε πολύ και χορευτική μουσική, είχε πολλές αστείες και μερικές τρομακτικές σκηνές.

Μας άρεσε όταν ο σκύλος κυνηγούσε τους βατράχους και όταν οι κυνηγοί που ήθελαν βατραχοπόδαρα προσπαθούσαν να τους πιάσουν. Γελάσαμε πολύ γιατί κανένας δεν τα κατάφερε. Ενθουσιαστήκαμε όταν ανέβηκαν ψηλά με τα μπαλόνια, με το γάμο των βατράχων αλλά και την τελική μεταμόρφωσή τους. Φοβηθήκαμε με το μάγο, τις σκιές των βουντού και με όταν πήραν το αίμα του πρίγκιπα, στενοχωρηθήκαμε όταν κυνηγούσαν τα βατραχάκια οι αλιγάτορες και τα φυλάκισαν και όταν πέθανε η πυγολαμπίδα.

Τελικά όμως με ένα μαγικό τρόπο τα όνειρα πραγματοποιούνται. Πώς; Ελάτε την Παρασκευή στις 2.45 και θα το δείτε...

Οι μαθητές της Β΄ τάξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...