Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Συμμετοχή της Αντιπάρου στην 5η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία

Η Αντίπαρος συμμετείχε την Κυριακή που μας πέρασε (13 Μαϊου) στην 5η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, που διοργανώθηκε σε πολλές πόλεις της χώρας.
Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι του νησιού στις 10 το πρωί και, με σύμμαχο τον καιρό, απόλαυσαν μια υπέροχη βόλτα από το λιμάνι μέχρι τα Γλυφά και από τα Γλυφά πίσω στο σημείο της εκκίνησης.
Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου, το Ναυτικό Όμιλο Αντιπάρου και τον πολιτιστικό σύλλογο "Αντίπαρος Εν Πλω" για τη συνδιοργάνωση, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν.





Σας ενημερώνουμε επίσης για άλλη μια αθλητική δραστηριότητα που θα λάβει χώρα στο νησί μας αυτή την Κυριακή, 20 Μαϊου. Πρόκειται για τον 1ο Αγώνα Δρόμου Υγείας (24,4 χλμ) που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Εν Πλω. Για τα παιδιά που θέλουν να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου, θα υπάρξει ειδική διαδρομή 2 χλμ. Το ραντεβού είναι στις 8.30 το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι της Αντιπάρου και φυσικά θα πρέπει να φοράτε αθλητικά ρούχα και παπούτσια.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ:  http://www.antiparosenplo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...