Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;



Περίληψη της ταινίας…
«O βοηθός του Αϊ-Βασίλη»

   Σε ένα ορφανοτροφείο στην Αυστραλία μεγαλώνουν πολλά παιδιά. Ανάμεσά τους, ο Νίκολας, ένα αγοράκι με πολύ καλή καρδιά, ο φίλος του ο Φίλιξ και ακόμη ένα παιδί συνονόματο του Νίκολας, που όμως θέλει να δείχνει πάντα κακός.
Στο μεταξύ στο Βόρειο Πόλο ο Αη—Βασίλης ετοιμάζει τα δώρα για την παραμονή των Χριστουγέννων. Όμως έχουν περάσει 178 χρόνια και πρέπει πια να διαλέξει ένα παιδί από τη γη που θα τον κάνει βοηθό του και καινούριο Αη—Βασίλη. Το μοναδικό αγόρι που πληρεί τις προϋποθέσεις είναι ο Νίκολας. Έτσι ξεκινάει το ταξίδι του για το Βόρειο Πόλο.
Εκεί θα συναντήσει αρκετές δυσκολίες και θα υπάρξουν και απρόοπτα.
Θα καταφέρουν τελικά να μοιράσουν όλα τα δώρα στα παιδιά;
Θα ξεπεράσουν τις διάφορες δυσκολίες που εμφανίζονται;




Κριτική της ταινίας...
  «Ο βοηθός του Αϊ-Βασίλη»
                         
   Η Χριστουγεννιάτικη ταινία που είδαμε μας άρεσε πολύ. Είχε πολύ όμορφες σκηνές με ζωηρά χρώματα.
  Μας άρεσε πολύ όταν ο Αη—Βασίλης πήγε να πάρει από το ορφανοτροφείο τον Νίκολας, για να τον κάνει βοηθό του. Γελάσαμε με τις πρόβες που έκανε το αγοράκι, ενθουσιαστήκαμε όταν είδαμε το εργαστήριο με τα παιχνίδια. Συγκινηθήκαμε όταν ο Νίκολας έδωσε το μεγάλο δώρο– έκπληξη στο φίλο του τον Φίλιξ.
Δεν μας άρεσε όταν πήγαν τον Αη—Βασίλη φυλακή και όταν έπιασαν τα γένια του φωτιά. Στενοχωρηθήκαμε όταν ο άλλος Νίκολας πήρε την σφαίρα του Αη—Βασίλη και συρρίκνωσε τα παιδιά και τη δασκάλα στο ορφανοτροφείο. Θυμώσαμε όταν τους έκλεψε με πονηριά τα δώρα.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει πολύ.

 Η ταινία θα προβληθεί αύριο το πρωί, στις 10:00, αμέσως μετά τον εκκλησιασμό.                                        

 Οι μαθητές της Γ΄ τάξης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...