Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;




Αυτή την Παρασκευή 10/2/12

η Κινηματογραφική Λέσχη του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου

στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος "Πάμε σινεμά στην Αντίπαρο;»

θα προβάλει την ταινία:

«Η μαγική χώρα των Zhu»

Ώρα προβολής: 2.45 μ.μ.



Περίληψη της ταινίας…

«Η μαγική Χώρα των Zhu»

Η αξιαγάπητη Πίπσκουικ ταξιδεύει τη μακρινή Χώρα των Ζhu για να ζήσει μια περιπέτεια πέρα από κάθε φαντασία! Μαζί της, οι καλοί της φίλοι Τσανκ, Ναμ Ναμς και Μίστερ Σκουίγκλς, που όταν φτάνουν στο μαγευτικό παλάτι καταλαβαίνουν ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο να πετύχουν τον σκοπό του ταξιδιού τους!

Ένα κακό ερπετό που θέλει να τα ελέγχει όλα, προσπαθεί να καταστρέψει τα όνειρά τους, όμως όταν οι μικροί μας ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά! Τελικά, η Πίπσκουικ θα συνειδητοποιήσει ότι μερικές φορές αυτό που ονειρευόμαστε το έχουμε ήδη μπροστά μας και τώρα το μόνο που στ’ αλήθεια επιθυμεί είναι να βρει το δρόμο του γυρισμού για το σπίτι της! Θα τα καταφέρει;


Κριτική της ταινίας…

«Η μαγική Χώρα των Zhu»

Η ταινία μας άρεσε πάρα πολύ γιατί οι ήρωες ήταν πραγματικά αξιαγάπητοι. Τη βρήκαμε πολύ συγκινητική και τρυφερή, καθώς οι τέσσερις χνουδωτοί φίλοι μας, μάς έδωσαν πολλά παραδείγματα φιλίας.

Όλοι μαζί ενωμένοι προσπάθησαν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τα κατάφεραν. Αυτά μας έμαθε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να ξεπεράσουμε όλους τους κινδύνους που συναντάμε στη ζωή μας.

Γελάσαμε αρκετά με τις περιπέτειες τους, και κάποιες από αυτές μας φάνηκαν αρκετά αστείες. Ελάτε αυτή την Παρασκευή στις 2:45 μ.μ. στη Μαγική Χώρα των Zhu, εκεί που όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Οι μαθητές της Α’ τάξης


Με αφορμή την προβολή της ταινίας, οι μαθητές της Α΄ τάξης, εκτός από τη δημιουργία του προγράμματος και της αφίσας, πραγματοποίησαν και την παρακάτω δραστηριότητα:

Ταινία Ενηλίκων: "The help" ("Οι υπηρέτριες")

Ταινία υποψήφια για όσκαρ 2012

Ώρα προβολής: 8.00 μ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...